12 Aralık 2016 Pazartesi

Lacoste Live Male EDT 40 ML Erkek Parfümü


Lacoste Live Male EDT 40 ML Erkek Parfümü

ACOSTE L!VE keskin tarz ve otantikliği bir araya getirir. Özgür ruhlu kimliklere eşsiz bir şekilde yeni olasılıklar sunarak onları cezbeder.  LACOSTE L!VE dünyasına yeni bir parfüm ilavesiyle doğal fakat aynı zamanda da aynı özgürlük ve eşsizlik adımı atılmalıydı. Parfüm daha derinlemesine bakmanıza yardımcı olacaktır.

Yeni Parfüm. Yeni perspektif.

“Yeni LACOSTE L!VE parfümü LACOSTE parfümleri için tamamiyle yeni bir alan açmıştır. Eşsiz tasarım, konsept ve bütünsel kampanya daha çok otantiklik ve özgürlük arayan şehirli erkeklere yöneliktir. Bu nedenle hikaye yeni LACOSTE L!VE parfümün kalbinde yer alır; LACOSTE ve P&G Prestige aralarında bir işbirliği ile şişeyi, parfümü ve yenilikçi global kampanyayı geliştirmişlerdir. ” Antoine Delgrange, Global Marketing Direktör P&G Prestige.
 Lacoste Live Male Eau de Toilette

Duyuları yükseltme, yeni perspektifleri keşfetme ve yaratıcılığı canlandırma. LACOSTE L!VE’ın tüm bileşenleri bu eşsiz parfümde bulunur: enerji, özgürlükçülük ve hayata meydan okuma.  İçerikleri uzmanlıkla harmanlanmış, dinamik bir karışım, aynı zamanda da her biri tek tek bir özellikte – her bir nota kendisini açığa çıkarırken değişmez bir hissiyatı yakalar.

Sizi ilk önce misket limonunun dinamik patlaması karşılar. Bu nefis dokunuş LACOSTE L!VE’ın eşsiz doğasını yansıtır. Bu beklenmedik enerjik üst notadır – parıltılı ve keskin duyuları uyarmaya geçiren.

Ortada yeşil yapraklar ve su notaları misket limonunun canlılığı ve ferahlığını artırır.

Guayak ağacının dumansı sıcaklığı ve yoğun meyan kökü parfümün baz notalarını teşkil ederken kokuya derinlik ve özgünlük katmaktadır. 

Lacoste Live Pour Homme Şişe Tasarımı

Köşeli, çarpıcı ve zevkli.

Bu parfümde özgür ruhlu esinlenme her yerde; parfümün kendisinde hatta şişesinde.

İddalı. Küb şeklinde berrak ve modern.  Onun duyusal estetiği ve çağdaş renkleri dinamik parfüm için bu sürpriz güzel şekil ve iddalı bir şişeyi keşfetmiştir. Şişe üzerindeki ana renkler özgürlükçülük ve görselliğin tüm yönlerini ortaya koymaktadır. Herhangi bir bakış açısından bakıldığında hatlar LACOSTE L!VE’ın tarz ve tasarımını yansıtır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İnstagram Sihramiss

Parfümler

Son Eklenen

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Copyright © Sihramiss | Kozmetik,Makyaj,Parfüm Blogu
Sihramiss Parfüm | Kozmetik