28 Aralık 2016 Çarşamba

Dior Jadore EDP 150 ML Bayan Parfümü


Dior Jadore EDP 150 ML Bayan Parfümü

Basitlik çoğu zaman aşırı kapsamlılığı maskeler. J’adore Eau de Parfüm hafiflik ve uyum yayıyor gibidir. Saf ve eşsiz olmasına rağmen, kendi çapında çiçeklerin arasında bir çiçek olarak mevcut olmuştur. Çünkü bileşenleri daha iyisi için birleşmeyi başarmıştır. 
Kimse diğerini hükmü altına almak, hakkında konuşmak veya ilgi odağını çalmak istememektedir. Jasmine Sambac, Şam Gülü ve Ylang-Ylang senfonide kendi notalarını izlerler – değişimli olarak duyusal, cesur, küstah ve neşeli – sadece nihai gösterişin uyumunu düşünen. Fakat bir senfoni haline gelmeden önce meyvemsi bir nota tonu belirler. Erik daha duyumsal hale dönüştürülmüştür ve Sümbülteberin okşamasıyla bal gibidir. 
Odunsu kokuları da unutmayalım – Sandal ağacı ve Güve otu – duygu ve yoğunluk sağlar. Kadınlar kendi kişiliklerinin tüm yüzleriyle yankılanan ışıltılı müzikle erirler ve harmonize olurlar. J’adore melodisinde bazı hoş varyasyonlar yapılmıştır. Eau de Toilette, lezzetli şekilde buğulu: her bir petalin yoğunluğunu büyüleyici şekilde artıran Absolü; ve son olarak aşırı tutkuları olanlar için Ekstre.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İnstagram Sihramiss

Parfümler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Copyright © Sihramiss | Kozmetik,Makyaj,Parfüm Blogu
Sihramiss Parfüm | Kozmetik