22 Nisan 2016 Cuma

Bvlgari Man In Black EDP 100 Ml Erkek Parfümü

Bvlgari Man In Black EDP 100 Ml Erkek Parfümü

Ürün Özellikleri

Bvlgarı''''nin büyüsünde ve sofitikeliğinde vücut bulmuş bir maskülenlik. Koku anında bağımlılık yaratan, patlayan baharatlı amber-rom akoruyla açılıyor. Koku, çekici sümbülteberin bulunduğu duygusal bir kalbin içinde yayılırken, sümbülteber tüm kokuda kendini ortaya çıkarıyor. Irisin kendi doğasındaki gizemi, derinin asaletiyle birleşip bu karışıma eşsiz bir maskülenlik katıyor. Kokunun dip notasındaki tensel ve yoğun amber karakteri sarmalayıcı benzoinin güçlü gayak ağacıyla karışımından kaynaklanıyor. Tonka fasülyesinin tütünümsü aroması kokuya dayanılmaz bir cazibe verirken, deri akoru da Man In Black''''in ayırt edici özelliğini ortaya çıkartıyor.

Ürün Avantajları

Bu yeni koku gücünü Akdeniz''''den ve toprağın dizginlenemeyen kudretinden alıyor. Koku, mutlak erkeksiliği ve dikkat çeken modernliğiyle var olan erkeklerce kullanılmak üzere tasarlandı. Mizacıysa; tipik Bvlgari erkeği gibi ilham verici ve başarılı. Bvlgari, efsanevi mücevher evinin kendini mitolojiye kaptırdığı ve Antik Roma''''nın mirası modern erkeğin doğuşunu konu alan çetin öyküyü gün yüzüne çıkardığı döngüyü tamamlıyor.


Ürün Kullanımı

Temiz tene ve kıyafete gün içinde istenilen sıklıkta kullanılır. Kalıcılığı arttırmak için yan ürünleri ile kullanılması tavsiye edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İnstagram Sihramiss

Parfümler

Son Eklenen

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Copyright © Sihramiss | Kozmetik,Makyaj,Parfüm Blogu
Sihramiss Parfüm | Kozmetik