13 Nisan 2016 Çarşamba

Armani Code Ultimate Intense Edt 50 Ml Erkek Parfümü

Armani Code Ultimate Intense Edt 50 Ml Erkek Parfümü

Yoğunluğuyla, tüm duyuları harekete geçirir. Güçlü ve karşı konulmaz bir erkek için tasarlanmıştır. Tutkuları harekete geçiren, baştan çıkarıcı kokusu, Armani tasarımlarının inceliği, özgünlüğünü ve kusursuzluğunu yansıtır. Kokuya kişilik kazandıran, dumanlı altın akor ve şehvetli siyah akorların gizemli birleşiminden oluşmaktadır.
Başlangıç notasındaki greyfurt ve mandalina, tende serin ve hafif bir dokunuş bırakıyor. Yıldız anasonu tatlı ve aromatik yapısıyla daha karmaşık bir kişiliği ortaya çıkarıyor. Orta notasında sedir ve selvi ağacı, Code Ultimate'ı duyusallığın zirvesine doğru taşıyor. Code Ultimate'ın vurucu darbesi ise dip notasında yaşanıyor. Dumanlı altın akor ''Deri & Kehribar'', yoğunlaştırılmış tonka tohumu ve vanilya ile cazibenin doruğuna ulaşıyor.

Çekici, duyusal, cüretkâr CODE Bir erkek. Mükemmel vücudu alacakaranlıkta fark ediliyor Bakışları sırrını ele vermeden hipnotize ediyor Aurası haz dolu bir buluşmaya davet ediyor CODE. Bir koku.
Erkeksi cazibenin simgesi, cüretkâr duyuları canlandırıyor Maskülen zarafet, modern bir kokuda hayat buluyor CODE. Baştan çıkarıcılığın efsanevi hikâyesi. Armani Code cazibesi dayanılmazlığının son noktasına ulaşıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İnstagram Sihramiss

Parfümler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Copyright © Sihramiss | Kozmetik,Makyaj,Parfüm Blogu
Sihramiss Parfüm | Kozmetik