13 Nisan 2016 Çarşamba

Armani Code Edt 75 ml Erkek Parfümü

Armani Code Edt 75 ml Erkek Parfümü

Black Code ,erkek için yepyeni bir bakış açısı.. Zengin ve saran notalar, baştan çıkarıcı ve içten bir parfüm. Holywood'un göz kamaştırıcı dünyasının izleri... Giorgio Armani'nin yıldızlar için tasarladığı gece kıyafetlerinin kumaşları ve renklerinden esinlenerek yarattığı bir dizayn.
İlk olarak hissedilen turunçlu notalardan oluşan taptaze bir kokteyl. Limon gibi ferah ve hafif, bergamont gibi hassas ve rahatlatıcı.sonrasında zeytin ağacının kokusu, aromatik ve anason tozları ile irlikte hemen hissedilir. Saf, yumuşak, ışıltılı, latin kökenler ile bağlantılı..Tende yerleştiğinde sofistike ve baskın özelliği tütün, ince deri ve nadir bulunan ağaç tozlarını içeren iki hammaddeden kaynaklanır.
Tonka Yemişi: Amazon ağaçlarının abanoz renkli meyvesi. Parfüm yaratıcılarının favorilerinden olan, badem ve vanilya esintileri taşıyan bu yemiş derin, sıcak, rahatlatıcı ve hafif tütünsü kokusu ile vücudu sarıyor.
Guaiacum Ağacı: Güney Amerika'da diğer adı "Kalp Ağacı" olan vahşi bir ağaç. Hafif dumansı, tuzlu kokusu ile sıcak bir teni anımsatıyor.
Armani ambalajda yenilemeye gitmiş ve ürün adını code olarak değiştirmiştir, black code ve code parfümleri tamamen aynıdır .

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İnstagram Sihramiss

Parfümler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Copyright © Sihramiss | Kozmetik,Makyaj,Parfüm Blogu
Sihramiss Parfüm | Kozmetik