14 Nisan 2016 Perşembe

Armani Acqua Di Gio Essenza Edp 75 Ml Erkek Parfümü

Armani Acqua Di Gio Essenza Edp 75 Ml Erkek Parfümü

Giorgio Armani'nin zamandan bağımsız ve her dönemde popülerliğini koruyan parfümü Acqua Di Gio yepyeni bir yorumla karşımızda. Acqua Di Gio Essenza doğanın güzelliklerine bir kaçış. Baştan çıkarıcı kokusunda ve şişe tasarımında Marka'nın orijinini İtalya doğasını çağrıştıran 3 unsur, deniz, güneş ve tertemiz bir hava sembolize edilerek kullanılıyor. Kaskalon bir deniz kabuğunun üstünde kalan kokuyu, İtalya güneşinin sıcaklığını hissettiren bergamut ve greyfurtla birlikte parfüme işliyor. Erkeksi gücü ve sertliği taşıyan vetiver notaları, paçulinin derin kokusuyla boyut kazanıyor. Kristal suların ufka uzandığı sonsuzluğu sedirin kalıcılığıyla parfümün tasarımına işlerken, doğal cazibeyi de amber kokuya kazandırıyor.

Ürün Avantajları
Güç ve derinlik parfümü oluştururken tasarımın her noktasında kendisini hissettiriyor. Giorgio Armani çok sevdiği Pantelleria adasındaki kristal dalgaları, dalgalarla yapılan teke tek savaşı ve suyun tende bıraktığı ince ve bir o kadar çekici kokuyu Eau de Parfum notalarına işliyor. Şişenin tabanındaki ismi markanın minimalist çizgilerinde metale işlenmiş. Metal taban ve kapak soğuk etkileriyle suyun serinliğini, şişenin ve içindeki Eau de Parfüm'ün berraklığı havayı, tabandaki yükseklik ise derin suları sembolize ediyor. Mıknatıslı kapak Eau de Parfüm'ün erkeğe kazandırdığı çekiciliği ve karizmayı vurgular nitelikte.

Ürün Kullanımı
Aqua Di Gio Stick deodorant ya da sprey deodorant ile tavsiye edilir. Duş ve duş sonrasında temiz koltuk altında deodorantı kullandıktan sonra, 15-20 cm uzaktan, parfümü, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İnstagram Sihramiss

Parfümler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Copyright © Sihramiss | Kozmetik,Makyaj,Parfüm Blogu
Sihramiss Parfüm | Kozmetik